Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

4M gips gieten garden 5 jr

Misschien ken je het nog van vroeger, 4M gips gieten garden is het welbekende gips gieten in een wel heel mooi jasje. De set bestaat uit 6 verschillende tuinvriendjes, gips, 5 verschillende kleuren verf en een kwastje. Ook zitten er magneetstrips en brochepinnetjes bij zodat je je beeldjes kunt gebruiken! Incl. gedetailleerde giet- en verfinstructies. Een tip van onze kinderen: gebruik stiften om de kleine details in te kleuren. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 12.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

4M gips gieten magneten 5 jr

Misschien ken je het nog van vroeger, 4M gips gieten magneten is het welbekende gips gieten in een wel heel mooi jasje. De set bestaat uit 24 verschillende mallen, gips, 3x 5 verschillende kleuren verf en 2 kwastjes. Natuurlijk zitten er ook magneetstrips bij, zodat je beeldjes magneten worden. kunt gebruiken! Incl. gedetailleerde giet- en verfinstructies. De inhoud is genoeg voor ruim 30 magneten van ongeveer 4 x 3 cm. Een tip van onze kinderen: gebruik stiften om de kleine details in te kleuren. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 21.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

4M gips gieten uilen glow in the dark 5 jr

Misschien ken je het nog van vroeger, 4M gips gieten uilen glow in the dark is het welbekende gips gieten in een wel heel mooi jasje. De set bestaat uit 6 verschillende uilen, gips, 6 verschillende kleuren glow in the dark verf en een kwastje. Ook zitten er magneetstrips en brochepinnetjes bij zodat je je beeldjes kunt gebruiken! Incl. gedetailleerde giet- en verfinstructies. Een tip van onze kinderen: gebruik stiften om de kleine details in te kleuren. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 12.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

4M gips gieten cupcake 5 jr

Misschien ken je het nog van vroeger, 4M gips gieten cupcake is het welbekende gips gieten in een wel heel mooi jasje. De set bestaat uit 6 verschillende cupcakes, gips, 5 verschillende kleuren verf en een kwastje. Ook zitten er magneetstrips en brochepinnetjes bij zodat je je beeldjes kunt gebruiken! Incl. gedetailleerde giet- en verfinstructies. Een tip van onze kinderen: gebruik stiften om de kleine details in te kleuren. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 12.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

4M gips gieten sealife 5 jr

Misschien ken je het nog van vroeger, 4M gips gieten sealife is het welbekende gips gieten in een wel heel mooi jasje. De set bestaat uit 6 verschillende zeedieren, gips, 5 verschillende kleuren verf en een kwastje. Ook zitten er magneetstrips en brochepinnetjes bij zodat je je beeldjes kunt gebruiken! Incl. gedetailleerde giet- en verfinstructies. Een tip van onze kinderen: gebruik stiften om de kleine details in te kleuren. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 12.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

4M origami lichtjes vouwen 7 jr

4M origami lichtjes vouwen, een uitdagend knutselpakket met wonderbaarlijk mooi resultaat. Vouw de mooiste figuren en versier daarmee een lichtslinger voor op je slaapkamer. De set bestaat uit een 150 cm lange lichtsnoer met 10 lampjes. 10 vellen origamipapier, plakband en gedetailleerde vouwinstructies. De set werkt op 2 x 1.5V AA batterijen, niet bijgeleverd. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 18.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

4M dierenbroches haken 8jr

Dierenbroches haken van 4M, daar worden creatieve kinderen en bezig bijtjes heel blij van. Het pakket bevat 10 klosjes met verschillende kleuren draad, 1 haaknaald, 2 plastic naalden, 10 zelfklevende viltjes en10 veiligheidsspelden. Gedetailleerde instructies zijn bijgesloten. De knutselsets van 4M bevatten alle onderdelen voor een mooi knutselproject. Perfect voor creatieve kinderen die van knutselen houden.

€ 14.95

Read on...

4M Knutselen creatief , Knutselen kleuren, 4M 32
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME