Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

String lights spookje

a Little Lovely Company string lights met spookjes. 10 mooie kleine spookjes aan een lijn van 1,10 meter. Uitgevoerd in hetzelfde design als het nachtlampje en voorzien van een aan/ uit knop en timer. Werkt op 3 AAA batterijen, deze zijn niet inbegrepen.

€ 16.95

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Nachtlampje spookje

a Little Lovely Company nachtlampje spookje. Dit trendy product van a Little Lovely Company is een prachtig design en staat mooi in iedere baby- kinderkamer. Speciaal ontwikkeld voor kinderen, door het LED licht wordt het lampje niet warm en kan deze veilig gebruikt worden. Voorzien van timer en inclusief 3 batterijen. 10,5 x 13 x 11 cm.

€ 12.95

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Light box A5

De enige echte light box van a Little Lovely Company. Met deze light box van A5 formaat kun je zelf iedere quote, bericht, aankondiging maken. De set bestaat uit 85 verschillende letters en symbolen, die herbruikbaar zijn. Wees creatief en geef een persoonlijke touch aan de kamer van je kleintje. De box is 20 x 15 x 4,5 cm. Werkt op 6 AA batterijen, niet ingebrepen.

€ 17.50

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Nachtlampje brontosaurus

a Little Lovely Company nachtlampje brontosaurus. Dit trendy product van a Little Lovely Company is een prachtig design en staat mooi in iedere baby- kinderkamer. Speciaal ontwikkeld voor kinderen, door het LED licht wordt het dino lampje niet warm en kan deze veilig gebruikt worden. Voorzien van timer en inclusief 3 batterijen. 14 x 12 x 8,5 cm.

€ 12.95

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME