Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

String lights spookje

a Little Lovely Company string lights met spookjes. 10 mooie kleine spookjes aan een lijn van 1,10 meter. Uitgevoerd in hetzelfde design als het nachtlampje en voorzien van een aan/ uit knop en timer. Werkt op 3 AAA batterijen, deze zijn niet inbegrepen.

€ 16.95

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Nachtlampje spookje

a Little Lovely Company nachtlampje spookje. Dit trendy product van a Little Lovely Company is een prachtig design en staat mooi in iedere baby- kinderkamer. Speciaal ontwikkeld voor kinderen, door het LED licht wordt het lampje niet warm en kan deze veilig gebruikt worden. Voorzien van timer en inclusief 3 batterijen. 10,5 x 13 x 11 cm.

€ 12.95

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Light box A5

De enige echte light box van a Little Lovely Company. Met deze light box van A5 formaat kun je zelf iedere quote, bericht, aankondiging maken. De set bestaat uit 85 verschillende letters en symbolen, die herbruikbaar zijn. Wees creatief en geef een persoonlijke touch aan de kamer van je kleintje. De box is 20 x 15 x 4,5 cm. Werkt op 6 AA batterijen, niet ingebrepen.

€ 17.50

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

Nachtlampje brontosaurus

a Little Lovely Company nachtlampje brontosaurus. Dit trendy product van a Little Lovely Company is een prachtig design en staat mooi in iedere baby- kinderkamer. Speciaal ontwikkeld voor kinderen, door het LED licht wordt het dino lampje niet warm en kan deze veilig gebruikt worden. Voorzien van timer en inclusief 3 batterijen. 14 x 12 x 8,5 cm.

€ 12.95

Read on...

A Little Lovely Company 32
Product
 

A Little Lovely Company bijtspeeltje zwaan

Krijgt jouw baby tandjes? Dan is dit schattige bijtspeeltje in de vorm van een zwaan een echte must-have. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, bevat geen schadelijke stoffen en heeft een aangename geur. Ideaal dus als jouw kleintje last heeft van doorkomende tandjes. Het zwaantje zit in een schattig geschenkdoosje en is daarom erg leuk om cadeau te geven tijdens een babyshower.

€ 14.95

Read on...

A Little Lovely Company Verzorging 16266656
Product
 

A Little Lovely Company bijspeeltje hertje

Heeft jouw baby last van doorkomende tandjes? Dan is dit bijtspeeltje in de vorm van een hertje het ideale vriendje. Ons lieve hertje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, bevat geen gevaarlijke stoffen en heeft een subtiele geur. Perfect dus als jouw kindje last heeft van de tandjes. Het lieve hertje wordt verkocht in een lovely verpakking en is wat ons betreft erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!

€ 14.95

Read on...

A Little Lovely Company Verzorging 16266651
Product
 

A Little Lovely Company bijtring panda

Komen de eerste tandjes van jouw baby door? Dan is deze panda bijtring het ideale vriendje. De bijtring bevat geen schadelijke stoffen, is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en heeft een subtiele geur. Perfect voor elk kindje dat last heeft van doorkomende tandjes. De panda bijtring wordt verkocht in een lovely geschenkdoosje en is daarom erg leuk om weg te geven als cadeautje aan een kersverse mama.

€ 12.95

Read on...

A Little Lovely Company Verzorging 16266652
Product
 

A Little Lovely Company bijtspeeltje eenhoorn

Krijgt jouw kleintje de eerste tandjes? Dan is dit schattige bijtspeeltje in de vorm van een eenhoorn het perfecte vriendinnetje. Het speeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, heeft een aangename geur en bevat geen schadelijke stoffen. Veilig en vriendelijk als jouw kleintje last heeft van doorkomende tandjes. De eenhoorn wordt verkocht in een schattige verpakking en is daarom erg leuk weg te geven als kraamcadeau aan een aanstaande mama.

€ 14.95

Read on...

A Little Lovely Company Verzorging 16266648
Product
 

A Little Lovely Company bijtring poes

Krijgt jouw baby tandjes? Dan is deze lieve bijtring in de vorm van een poesje een echte must-have. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom, bevat geen gevaarlijke stoffen en heeft een aangename geur. Ideaal dus als jouw kleintje last heeft van de eerste doorkomende tandjes. Het bijtspeeltje zit in een lovely geschenkdoosje en is daarom erg leuk om cadeau te geven tijdens een babyshower of kraambezoekje.

€ 12.95

Read on...

A Little Lovely Company Verzorging 16266650
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME