Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

Aden Anais swaddles hydrofiele multidoeken Lovely Reverie 4 pack

Dit 4-pack bestaat uit 4 hydrofiele swaddle doeken van Aden + Anais met daarop een pastel roze print. De swaddles van Aden + Anais zijn gemaakt van 100% katoen mousseline. Dit maakt de doeken veelzijdig, zacht en ademend. De doek kan gebruikt worden voor het inbakeren van je kindje, als kleed om lekker op te liggen, over het aankleedkussen op de commode, als spuugdoek en borstvoeding cover. De ideale doek om altijd bij je te hebben! De swaddle van Aden + Anais is al voorgewassen waardoor de doek super zacht is vanaf het begin en niet zal krimpen na het wassen. Formaat: 120 x 120 cm.

€ 54.99

Read on...

ADEN ANAIS 32
Product
 

Aden Anais swaddles hydrofiele multidoeken 101 Dalmatiers 4 pack

Dit 4-pack bestaat uit 4 hydrofiele swaddle doeken van Aden + Anais met daarop een leuke Disney print van de 101 Dalmatiers. De swaddles van Aden + Anais zijn gemaakt van 100% katoen mousseline. Dit maakt de doeken veelzijdig, zacht en ademend. De doek kan gebruikt worden voor het inbakeren van je kindje, als kleed om lekker op te liggen, over het aankleedkussen op de commode, als spuugdoek en borstvoeding cover. De ideale doek om altijd bij je te hebben! De swaddle van Aden + Anais is al voorgewassen waardoor de doek super zacht is vanaf het begin en niet zal krimpen na het wassen. Formaat: 120 x 120 cm.

€ 54.99

Read on...

ADEN ANAIS 32
Product
 

Aden Anais swaddles hydrofiele multidoeken Night Sky Reverie 4 pack

Dit 4-pack bestaat uit 4 hydrofiele swaddle doeken van Aden + Anais met daarop een pastel blauwe print. De swaddles van Aden + Anais zijn gemaakt van 100% katoen mousseline. Dit maakt de doeken veelzijdig, zacht en ademend. De doek kan gebruikt worden voor het inbakeren van je kindje, als kleed om lekker op te liggen, over het aankleedkussen op de commode, als spuugdoek en borstvoeding cover. De ideale doek om altijd bij je te hebben! De swaddle van Aden + Anais is al voorgewassen waardoor de doek super zacht is vanaf het begin en niet zal krimpen na het wassen. Formaat: 120 x 120 cm.

€ 54.99

Read on...

ADEN ANAIS 32
Product
 

Aden Anais swaddles hydrofiele multidoeken Jungle Jam 4 pack

Dit 4-pack bestaat uit 4 hydrofiele swaddle doeken van Aden + Anais met daarop dieren uit het oerwoud: een olifant, een vogel, een giraf en een aapje. De swaddles van Aden + Anais zijn gemaakt van 100% katoen mousseline. Dit maakt de doeken veelzijdig, zacht en ademend. De doek kan gebruikt worden voor het inbakeren van je kindje, als kleed om lekker op te liggen, over het aankleedkussen op de commode, als spuugdoek en borstvoeding cover. De ideale doek om altijd bij je te hebben! De swaddle van Aden + Anais is al voorgewassen waardoor de doek super zacht is vanaf het begin en niet zal krimpen na het wassen. Formaat: 120 x 120 cm.

€ 54.99

Read on...

ADEN ANAIS 32
Product
 

Aden Anais swaddles hydrofiele multidoeken Sahara 3 pack Bamboe

Dit 3-pack bestaat uit 3 hydrofiele swaddle doeken van Aden + Anais met daarop een zebra print. De swaddles van Aden + Anais zijn gemaakt van 100% viscose vervaardigt uit bamboe en daarom extra zacht. De doek kan gebruikt worden voor het inbakeren van je kindje, als kleed om lekker op te liggen, over het aankleedkussen op de commode, als spuugdoek en borstvoeding cover. De ideale doek om altijd bij je te hebben! Formaat: 120 x 120 cm.

€ 51.99

Read on...

ADEN ANAIS 32
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME