Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

Snack amuse serveer plank rood oranje

Snack amuse serveer plank rood/oranje. Houten plankje met 3 ronde schaaltjes om bijvoorbeeld snacks, tapas of amuses op te serveren. Materiaal: Hout/porselein. Het formaat van de gehele plank is ongeveer 33,5 x 10 cm.

€ 10.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Snack amuse serveer plank mint

Snack amuse serveer plank mint. Houten plankje met 3 ronde schaaltjes om bijvoorbeeld snacks, tapas of amuses op te serveren. Materiaal: Hout/porselein. Het formaat van de gehele plank is ongeveer 33,5 x 10 cm.

€ 10.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Roze vergiet opvouwbaar 31 cm

Deze wit met roze vergiet is gemaakt van plastic met silicone en heeft een afmeting van ca. 31 x 23 cm. Opgevouwen is de vergiet ca. 11 cm hoog. Vaatwasser bestendig.

€ 6.99

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Koekenpan aluminium 20 cm

Deze koekenpan, met anti-aanbak coating, is geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Diameter pan: 20 cm, hoogte pan: 5 cm, lengte steel: 20 cm. De koekenpan mag in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 9.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Koekenpan aluminium 28 cm

Deze koekenpan, met anti-aanbak coating, is geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Diameter pan: 28 cm, hoogte pan: 5 cm, lengte steel: 28 cm. De koekenpan mag in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 15.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

3x Koekenpannen aluminium 20 24 28 cm

Deze koekenpannen, met anti-aanbak coating, zijn geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pannen zijn zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Aantal pannen: 3. Diameter pannen: 20, 24 en 28 cm, hoogte: 5 cm. De koekenpannen mogen in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 39.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Paarse vergiet opvouwbaar 31 cm

Deze wit met paarse vergiet is gemaakt van plastic met silicone en heeft een afmeting van ca. 31 x 23 cm. Opgevouwen is de vergiet ca. 11 cm hoog. Vaatwasser bestendig.

€ 6.99

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Toiletrol en wc borstel houder

Een witte houder voor in de badkamer of toilet met een houder voor een toiletborstel, inclusief, en een toiletrol. Afmeting: D 22 x H 80cm. Materiaal: metaal.

€ 19.95

Read on...

Alpina Huishouden
Product
 

Koekenpan aluminium 24 cm

Deze koekenpan, met anti-aanbak coating, is geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Diameter pan: 24 cm, hoogte pan: 5 cm, lengte steel: 24 cm. De koekenpan mag in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 10.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Snack serveerset borrelplank 17 delig

Snack serveerset/borrelplank 17-delig. Deze serveerset bestaat uit een ronde serveerplank, porseleinen schaaltje en 15 tapas prikkers. De houten plank is voorzien van 7 gaatjes waar de prikkers kunnen worden ingestoken. Afmeting: 18 x 23,5 cm.

€ 11.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Snack serveerset snackschaal 5 delig

Snack serveerset/snackschaal 5-delig. Deze serveerset bestaat uit een ronde serveerplank van leisteen en 4 porseleinen snackschaaltjes. Afmeting diameter: 21,5 cm.

€ 11.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Patat friet snijder 19 cm

Patat/friet snijder 19 cm. Deze handige aardappel snijder is gemakkelijk in gebruik te nemen om patat/friet te snijden. Materiaal: plastic en metaal. Afmeting: 19 x 11 x 5 cm.

€ 2.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Zout en peper stel yin yan

Dit zout en peper stelletje in de vorm van een yin yan is gemaakt van porselein. De hoogte van het zoutvaatje is ca. 7 cm en de hoogte van het pepervaatje is ca. 8,5 cm. Vullen via de onderkant.

€ 2.75

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Amuse set 13 delig met serveerblad en vierkante schaaltjes

Amuse set 13-delig met serveerblad. Deze 13-delige amuse set bestaat uit 4 vierkante bakjes, 4 ronde glaasjes, 4 lepeltjes en een schaaltje om de amuses op te serveren. Materiaal: keramiek, glas, leisteen. Het formaat van het de gehele amuse set is ongeveer 30 x 15,5 cm.

€ 12.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Amuse set 13 delig met serveerblad en schaaltjes

Amuse set 13-delig met serveerblad en schaaltjes. Deze 13-delige amuse set bestaat uit 4 vierkante bakjes, 4 ronde glaasjes, 4 lepeltjes en een schaaltje om de amuses op te serveren. Materiaal: keramiek, glas, leisteen. Het formaat van het de gehele amuse set is ongeveer 30 x 15,5 cm.

€ 12.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Serveerplank snijplank bamboe voor sushi

Deze serveerplank/snijplank is gemaakt van bamboe hout met een zwarte plaat waar Sushi op staat. De snijplank heeft een afmeting van ca. 23 x 9 x 1 cm. Bamboe serveerplanken/snijplanken keuken/home deco materiaal.

€ 3.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Serveerplank snijplank bamboe voor tapas

Deze serveerplank/snijplank is gemaakt van bamboe hout met een zwarte plaat waar Tapas op staat. De snijplank heeft een afmeting van ca. 23 x 9 x 1 cm. Bamboe serveerplanken/snijplanken keuken/home deco materiaal.

€ 3.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Kaasplankje bamboe hout met mes 24 x 20 cm

Kaasplankje van bamboe met mes. Deze kaasplank/snijplank is van bamboe met een zwarte plaat waar Fromage op staat. Afmetingen: 24 x 20 x 2,5 cm. Kaasplanken/serveerplanken/snijplanken.

€ 7.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Patat friet snijder 26,5 cm

Patat/friet snijder 26,5 cm. Een handig snijapparaat om super snel van aardappelen patatjes/frietjes te kunnen maken. Van 1 aardappel maakt u 16 patatjes. Afmeting: ca. 26,5 x 14 x 9 cm. Materiaal: plastic/kunststof, metaal.

€ 8.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Sushi serveerset voor 2 personen 7 delig

Een 7-delige sushi serveerset voor 2 personen, bestaande uit 2 setjes eetstokjes met 2 oplegbakjes, een bamboe houten serveerblad met een leistenen blad erin (30 x 14 x 3 cm) en 2 keramische sausschaaltjes. Wasvoorschrift: de eetstokjes en schaaltjes/bakjes zijn vaatwasser geschikt, leistenen blad en dienblad enkel met water afnemen. Sushi cadeau serveerschaal.

€ 9.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME