Merken babyartikelen

Snack amuse serveer plank rood oranje

Snack amuse serveer plank rood/oranje. Houten plankje met 3 ronde schaaltjes om bijvoorbeeld snacks, tapas of amuses op te serveren. Materiaal: Hout/porselein. Het formaat van de gehele plank is ongeveer 33,5 x 10 cm.

€ 10.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Snack amuse serveer plank mint

Snack amuse serveer plank mint. Houten plankje met 3 ronde schaaltjes om bijvoorbeeld snacks, tapas of amuses op te serveren. Materiaal: Hout/porselein. Het formaat van de gehele plank is ongeveer 33,5 x 10 cm.

€ 10.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Koekenpan aluminium 20 cm

Deze koekenpan, met anti-aanbak coating, is geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Diameter pan: 20 cm, hoogte pan: 5 cm, lengte steel: 20 cm. De koekenpan mag in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 9.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Koekenpan aluminium 28 cm

Deze koekenpan, met anti-aanbak coating, is geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Diameter pan: 28 cm, hoogte pan: 5 cm, lengte steel: 28 cm. De koekenpan mag in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 15.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

3x Koekenpannen aluminium 20 24 28 cm

Deze koekenpannen, met anti-aanbak coating, zijn geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pannen zijn zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Aantal pannen: 3. Diameter pannen: 20, 24 en 28 cm, hoogte: 5 cm. De koekenpannen mogen in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 39.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Koekenpan aluminium 24 cm

Deze koekenpan, met anti-aanbak coating, is geschikt voor hallogeen, keramisch, gas en elektrisch koken. De pan is zelfs geschikt voor gebruik in de oven op maximaal 180 graden. Materiaal: aluminium. Diameter pan: 24 cm, hoogte pan: 5 cm, lengte steel: 24 cm. De koekenpan mag in de vaatwasser, maar handwas wordt aangeraden voor een langere levensduur.

€ 10.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Snack serveerset borrelplank 17 delig

Snack serveerset/borrelplank 17-delig. Deze serveerset bestaat uit een ronde serveerplank, porseleinen schaaltje en 15 tapas prikkers. De houten plank is voorzien van 7 gaatjes waar de prikkers kunnen worden ingestoken. Afmeting: 18 x 23,5 cm.

€ 11.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Patat friet snijder 19 cm

Patat/friet snijder 19 cm. Deze handige aardappel snijder is gemakkelijk in gebruik te nemen om patat/friet te snijden. Materiaal: plastic en metaal. Afmeting: 19 x 11 x 5 cm.

€ 2.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Zout en peper stel yin yan

Dit zout en peper stelletje in de vorm van een yin yan is gemaakt van porselein. De hoogte van het zoutvaatje is ca. 7 cm en de hoogte van het pepervaatje is ca. 8,5 cm. Vullen via de onderkant.

€ 2.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Serveerplank snijplank bamboe voor sushi

Deze serveerplank/snijplank is gemaakt van bamboe hout met een zwarte plaat waar Sushi op staat. De snijplank heeft een afmeting van ca. 23 x 9 x 1 cm. Bamboe serveerplanken/snijplanken keuken/home deco materiaal.

€ 3.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Kaasplankje bamboe hout met mes 24 x 20 cm

Kaasplankje van bamboe met mes. Deze kaasplank/snijplank is van bamboe met een zwarte plaat waar Fromage op staat. Afmetingen: 24 x 20 x 2,5 cm. Kaasplanken/serveerplanken/snijplanken.

€ 7.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Sushi serveerset voor 2 personen 7 delig

Een 7-delige sushi serveerset voor 2 personen, bestaande uit 2 setjes eetstokjes met 2 oplegbakjes, een bamboe houten serveerblad met een leistenen blad erin (30 x 14 x 3 cm) en 2 keramische sausschaaltjes. Wasvoorschrift: de eetstokjes en schaaltjes/bakjes zijn vaatwasser geschikt, leistenen blad en dienblad enkel met water afnemen. Sushi cadeau serveerschaal.

€ 9.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

6x Zelfklevende badkamer handdoek haak Magic

6 Handige kleding/handdoek haakjes aan 2 platen welke zelf kleven (zonder lijm/tape), waardoor u geen gaten hoeft te boren in uw muur. Geschikt voor alle oppervlakken. Voor hergebruik eerst het oppervlak reinigen en goed drogen. Max. draaggewicht: 4 kg. Materiaal: plastic/metaal/rvs. Afmeting: ca. 40 x 7,5 cm. Kleur: verchroomd metaal met transparante/zilver en haak. Badkameraccessoires uit de Magic lijn.

€ 3.95

Read on...

Alpina Huishouden
Product
 

3x Zelfklevende badkamer dubbele haak Magic

3 Handige kleding/handdoek dubbele haken aan een plaat welke zelf kleeft (zonder lijm/tape), waardoor u geen gaten hoeft te boren in uw muur. Geschikt voor alle oppervlakken. Voor hergebruik eerst het oppervlak reinigen en goed drogen. Max. draaggewicht: 4 kg. Materiaal: plastic/metaal. Afmeting plaat: ca. 22 x 9 cm. Kleur: verchroomd metaal met transparante/zilver en haak. Badkameraccessoires uit de Magic lijn.

€ 3.95

Read on...

Alpina Huishouden
Product
 

1x Zelfklevende badkamer enkele haak Magic

Een handige kleding/handdoek haak op een plaat welke zelf kleeft (zonder lijm/tape), waardoor u geen gaten hoeft te boren in uw muur. Geschikt voor alle oppervlakken. Voor hergebruik eerst het oppervlak reinigen en goed drogen. Max. draaggewicht: 2 kg. Materiaal: plastic/metaal. Afmeting plaat: ca. 9,5 x 9,5 cm. Kleur: verchroomd metaal met transparante/zilver en haak. Badkameraccessoires uit de Magic lijn.

€ 1.85

Read on...

Alpina Huishouden
Product
 

RVS knoflookpers 20 cm

Een knoflook pers met een lengte van ca. 20 cm. Materiaal: RVS. Geschikt voor in de vaatwasser, het raster kan er uit. Knoflookpers keuken accessoires.

€ 4.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Ronde etagere 2 laags leisteen

Ronde etagere 2-laags leisteen. Deze ronde etagere is gemaakt van leisteen. Leuk voor bijvoorbeeld een high-tea! Diameter bovenste laag: 20 cm. Diameter onderste laag: 25 cm.

€ 11.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Koffie cupshouder voor 20 capsules

Koffie cupshouder voor 20 capsules. Verchroomde koffie cupshouder/standaard geschikt voor 20 koffie capsules/cupjes van 5,5 cm (groot formaat koffiecups). Hoogte: 25,5 cm. Diameter: 12,5 cm. Koffie capsulehouder keuken accessoires.

€ 6.95

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

2 in 1 vergiet wit

Vergiet 2 in 1. Dit handige vergiet heeft aan de ene kant in de bodem gaatjes, en aan de andere kant niet. Formaat: 26 x 22 x 16 cm. Kleur: wit. Materiaal: kunststof.

€ 2.25

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Jus kom van porselein

Witte jus kom van porselein. Met deze porseleinen juskom voorzie je je gerechten eenvoudig van jus. Zet de juskom op tafel en laat iedereen zelf de hoeveelheid jus bepalen. Materiaal: porselein. Inhoud: ongeveer 250ML

€ 4.50

Read on...

Alpina Keuken
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.