Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

Ardo ARDO ServiceKit Accessoireset voor Pumpsets

Er is een onderdeel van uw Pumpset kwijt of beschadigd? Geen probleem Deze set stelt je het passende accessoire ter beschikking. De Ardo Servicekit bevat: • 2 Lipventielen (wit silicone ventiel) • 1 Slangadapter (aansluitstuk aan de kolf) • 1 Vacuümtrekker (silicone trekker onder de deksel)

€ 16.15

Read on...

Ardo Verzorging Borstvoeding Accessoires 32
Product
 

Ardo borstschelp 36 mm (twee stuks)

Deze Ardo borstschelp zorgt ervoor dat je comfortabel kunt kolven. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. De grootte van de borstschelp is goed wanneer de tepel vrij in de schacht kan bewegen zonder dat de tepelhof in de schacht wordt gezogen en de borst na het afkolven zacht aanvoelt.

€ 8.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138383
Product
 

Ardo borstschelp 31 mm 28 mm inzetstuk (twee stuks)

Deze Ardo borstschelp met inzetstuk zorgt ervoor dat je comfortabel kunt kolven. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. De grootte van de borstschelp is goed wanneer de tepel vrij in de schacht kan bewegen zonder dat de tepelhof in de schacht wordt gezogen en de borst na het afkolven zacht aanvoelt. De extra afbeelding bij dit product helpt bij het kiezen van de juiste maat borstschelp. Deze borstschelp van 31 mm wordt geleverd met een inzetstuk van 28 mm.

€ 12.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138385
Product
 

Ardo Day Night zoogcompressen (30 stuks)

De Ardo Day & Night zoogcompressen zijn ontwikkelt met een lekkage bescherming. Hierdoor bieden de compressen dag en nacht zekerheid. Daarnaast voelen de zoogcompressen comfortabel aan. Uit hygiënisch oogpunt zijn de Ardo Day & Night zoogcompressen voorzien van een individuele verpakking.

€ 5.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138395
Product
 

Ardo Goldcream tepelzalf 30 ml

Ardo Goldcream Tepelzalf ondersteunt de zelfgenezing van de huid. De tepelzalf is geschikt voor droge en gevoelige tepels en helpt de huid verstellen. De zalf is hypoallergeen, gemaakt van 100% zuivere lanoline, bevat bijna geen reuk- en smaak en is gemaakt zonder conserveringsmiddelen. De tepelzalf hoeft voor de borstvoeding niet verwijderd te worden.

€ 7.10

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138401
Product
 

Ardo enkele afkolfset

De Ardo enkele afkolfset bestaat uit alle onderdelen (exclusief de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven zoals een flesje, borstschilden en een slangetje als verbinding tussen het flesje en het borstschild. Deze extra set is handig als reserve wanneer de ander nog niet schoongemaakt is.

€ 25.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138381
Product
 

Ardo Multi Mam compressen (12 stuks)

De Ardo Multi-Mam compressen zorgen door middel van gel voor een comfortabel proces om het genezingsproces bij pijnlijke tepels bij borstvoeding te ondersteunen. De compressen zorgen voor verlichting en zijn hygiënisch per stuk verpakt. Ze voorkomen besmetting en infectie en verzorgen de tepel optimaal.

€ 8.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138399
Product
 

Ardo Tube Connector

Met de Ardo Tube Connector sluit je de siliconen slang aan op het Calypso motorblok. Deze connector kun je als reserveonderdeel gebruiken of wanneer je de connector bent kwijtgeraakt. De connector wordt per 2 stuks geleverd.

€ 7.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138389
Product
 

Ardo lipventiel (twee stuks)

Het Ardo lipventiel is een ventiel gemaakt van siliconen en monteer je aan de onderzijde van de borstschelp. Het ventiel zorgt voor de juiste druk bij het afkolven. Wanneer het ventiel niet goed geplaatst is, verloopt het kolven niet effectief en wordt de zuigkracht van de kolf minder. Het is belangrijk dat het ventiel goed schoon is en in een goede staat is. Het ventiel kun je gebruiken als reserveonderdeel of wanneer je het ventiel bent kwijtgeraakt.

€ 7.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138391
Product
 

Ardo Easy Clean magnetronzak (vijf stuks)

De Ardo Easy Clean magnetronzak zorgt ervoor dat je de flessen en borstkolf accessoires eenvoudig kunt reinigen. De magnetronzak is geschikt voor twintig stoomreinigingsbeurten in de magnetron. De magnetronzakken doden bacteriën en ziektekiemen ter bescherming van je kindje.

€ 9.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138394
Product
 

Ardo Amaryll Kombikit

Met de Ardo Amaryll Kombikit transformeer je de Ardo Afkolfset eenvoudig naar de Amaryll handkolf. Een handkolf is handig om als reserve te hebben omdat er geen stroom of batterijen noodzakelijk zijn. Deze Kombikit bestaat uit een handgreep met deksel die zowel voor links- als rechtshandigen geschikt is. Ook voor kleine handen is de handgreep comfortabel in gebruik.

€ 20.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138380
Product
 

Ardo borstschelpverkleiner 22 mm (twee stuks)

Deze Ardo borstschelpverkleiner zorgt ervoor dat je comfortabel kunt kolven. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. De grootte van de borstschelp is goed wanneer de tepel vrij in de schacht kan bewegen zonder dat de tepelhof in de schacht wordt gezogen en de borst na het afkolven zacht aanvoelt.

€ 5.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138384
Product
 

Ardo moedermelk koeltasje

In dit Ardo moedermelk koeltasje kun je de borstvoeding bewaren. In deze koeltas passen zes Ardo flesjes. Daarnaast kun je ook drie koelelementen in de tas plaatsen. De koeltas is compact en kan daarom eenvoudig worden meegenomen.

€ 25.95

Read on...

Ardo Accessoires 16138377
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME