Merken babyartikelen

Ardo Optiflow borstmassage inzetstuk 26mm (2 stuks)

Met het Ardo Optiflow Borstmassage Inzetstuk wordt de tepelhof zacht en actief gemasseerd waardoor het toeschietreflex gestimuleerd wordt. Het stromen van de moedermelk kan door de zachte massage sneller opgewekt worden. Zo wordt kolven aangenamer en efficiënter. Het borstmassage inzetstuk is alleen geschikt voor de Ardo borstschelp van 31 mm.

€ 15.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16291962
Product
 

Ardo auto adapter voor Calypso borstkolf

Ben je veel onderweg en wil je in de auto kolven? Deze auto adapter is te gebruiken voor de borstkolf Calypso, de Calypso Double Plus (dubbelzijdige borstkolf) en Calypso-to-Go (met o.a. handige tas).

€ 24.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16291965
Product
 

Ardo enkele afkolfset

De Ardo enkele afkolfset bestaat uit alle onderdelen (exclusief de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven zoals een flesje, borstschilden en een slangetje als verbinding tussen het flesje en het borstschild. Deze extra set is handig als reserve wanneer de ander nog niet schoongemaakt is.

€ 25.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138381
Product
 

Ardo moedermelk koeltasje

In dit Ardo moedermelk koeltasje kun je de borstvoeding bewaren. In deze koeltas passen zes Ardo flesjes. Daarnaast kun je ook drie koelelementen in de tas plaatsen. De koeltas is compact en kan daarom eenvoudig worden meegenomen.

€ 25.95

Read on...

Ardo Voedingsaccessoires 16138377
Product
 

Ardo Amaryll Kombikit

Met de Ardo Amaryll Kombikit transformeer je de Ardo Afkolfset eenvoudig naar de Amaryll handkolf. Een handkolf is handig om als reserve te hebben omdat er geen stroom of batterijen noodzakelijk zijn. Deze Kombikit bestaat uit een handgreep met deksel die zowel voor links- als rechtshandigen geschikt is. Ook voor kleine handen is de handgreep comfortabel in gebruik.

€ 20.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138380
Product
 

Ardo service kit

De Ardo service kit bestaat uit de belangrijkste vervangings- en slijtageonderdelen van de Ardo afkolfset. De Service kit bestaat uit 2 lipventielen, 1 slangadapter en 1 vacuümtrekker. Dit service kit is handig als je bijvoorbeeld een onderdeel bent kwijtgeraakt.

€ 9.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138386
Product
 

Ardo Amaryll vacuüm filter

Het siliconen 'VacuSeal' filter zorgt voor het vacuϋm, mocht de dop in je Ardo Amaryll handkolf aan vervanging toe zijn dan kan je die met deze set eenvoudig vervangen.

€ 12.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16291992
Product
 

Ardo borstschelp 31 mm 28 mm inzetstuk (twee stuks)

Deze Ardo borstschelp met inzetstuk zorgt ervoor dat je comfortabel kunt kolven. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. De grootte van de borstschelp is goed wanneer de tepel vrij in de schacht kan bewegen zonder dat de tepelhof in de schacht wordt gezogen en de borst na het afkolven zacht aanvoelt. De extra afbeelding bij dit product helpt bij het kiezen van de juiste maat borstschelp. Deze borstschelp van 31 mm wordt geleverd met een inzetstuk van 28 mm.

€ 12.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138385
Product
 

Ardo lipventiel (twee stuks)

Het Ardo lipventiel is een ventiel gemaakt van siliconen en monteer je aan de onderzijde van de borstschelp. Het ventiel zorgt voor de juiste druk bij het afkolven. Wanneer het ventiel niet goed geplaatst is, verloopt het kolven niet effectief en wordt de zuigkracht van de kolf minder. Het is belangrijk dat het ventiel goed schoon is en in een goede staat is. Het ventiel kun je gebruiken als reserveonderdeel of wanneer je het ventiel bent kwijtgeraakt.

€ 8.95

Read on...

Ardo Borstvoeding 16138391
Product
 

Ardo flessenset

De Ardo flessenset bestaat uit een set van drie afsluitbare bewaarflessen met ieder een inhoud van 150 ml. De flessen zijn ideaal om moedermelk in op te vangen tijdens het kolven en zijn handig om moedermelk op een hygiënische manier te bewaren. De flessen zijn geschikt voor de Ardo kolfset en de Amaryll handkolf.Houd er rekening mee dat melk uit kan zetten. Vul de flessen dus niet tot de rand maar laat minstens 2,5 cm over.

€ 11.95

Read on...

Ardo Voedingsaccessoires 16138392
Product
 

Ardo Calypso Double Plus borstkolf

De Ardo Calypso Double Plus borstkolf is een borstkolf die stil werkt en geschikt is voor het dubbelzijdig afkolven. Het dubbelzijdig afkolven zorgt ervoor dat de kolftijd afneemt en dat de melkproductie toeneemt en stabiel blijft. De zuigkracht en frequentie (cyclus) van de kolf kunnen onafhankelijk van elkaar aangepast worden voor maximale melkproductie. Bij de borstkolf worden borstschelpen in verschillende maten meegeleverd inclusief een massage inzetstuk voor efficiënt kolven. De “vacuum-seal” technologie zorgt ervoor dat de borstkolf hygiënisch gebruikt kan worden. Verder is er ook een reinigingsborstel inbegrepen.

€ 167.00

Read on...

Ardo Voedingsaccessoires 16138371
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.