Logo 4mybaby

Merken babyartikelen

Ay Kasa opbergkrat mini salmon pink

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit peach mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat maxi warm taupe

Met deze maxi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. De warm taupe midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar is ook een makkelijke opberger voor grotere spullen in huis. Afmetingen van het krat zijn 60 x 40 x 22 cm en ingeklapt 60 x 40 x 3.6 cm. Laadvermogen 20 kilo / volume 44 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 26.95

Read on...

Ay Kasa Nieuw, Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, N 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat maxi milk tea

Met deze maxi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. De licht roze midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar is ook een makkelijke opberger voor grotere spullen in huis. Afmetingen van het krat zijn 60 x 40 x 22 cm en ingeklapt 60 x 40 x 3.6 cm. Laadvermogen 20 kilo / volume 44 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 26.95

Read on...

Ay Kasa Nieuw, Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, N 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat maxi light grey

Met deze maxi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. De licht grijze midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar is ook een makkelijke opberger voor grotere spullen in huis. Afmetingen van het krat zijn 60 x 40 x 22 cm en ingeklapt 60 x 40 x 3.6 cm. Laadvermogen 20 kilo / volume 44 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 26.95

Read on...

Ay Kasa Nieuw, Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, N 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini warm taupe

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit warm taupe kleurige mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini navy

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit navy mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini light grey

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit lichtgrijze mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini grey

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit grijze mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini baby pink

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit zacht roze mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi warm taupe

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit warm taupe midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi salmon pink

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit peach kleurige midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi navy

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit donkerblauwe midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi light grey

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit licht grijze midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi grey

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit grijze midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi baby pink

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit roze midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini dark green

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit groene mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi dark green

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit groene midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini milk tea

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit milk tea mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat midi milk tea

Met dit midi opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit licht roze midi krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 40 x 30 x 14.5 cm en ingeklapt 40 x 30 x 3 cm. Laadvermogen 8 kilo / volume 14.5 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 14.95

Read on...

Ay Kasa Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, Ay Kasa 32
Product
 

Ay Kasa opbergkrat mini coconut

Met dit opbergkrat van Ay-Kasa wordt opruimen een feestje. Dit off white coconut mini krat is een mooie accessoire op de baby-en kinderkamer maar staat ook goed in de woonkamer. De kratten zijn stapelbaar dus een ideale opberger, wanneer je het kratje niet gebruikt kun je het inklappen. Het krat is gemaakt van gerecyclede materiaal, opvouwbaar, stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het opbergkrat is groot genoeg voor knuffels maar kan ook heel goed op je bureau staan met je kleurspullen er in. Afmetingen van het krat zijn 27 x 17 x 10.5 cm en ingeklapt 27 x 17 x 3 cm. Laadvermogen 2.5 kilo / volume 4 liter. Voldoet aan FDA, BGA en alle voedselstandaarden.

€ 8.95

Read on...

Ay Kasa Nieuw, Kinderkamer Accessoires Opbergmanden opruimen, N 32
Product
 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME